Hotelli GLO Helsinki

  Mainokset


Kluuvikadulla, eli Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Hotel GLO Kluuvi tarjoaa hotellin asiakkaalle viihtyisän majoituksen lisäksi myös ravintola-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntapalveluja hotellin yhteydessä ja se ulkopuolella. Hotelli panostaakin palveluiden monipuolisuuteen ja vieraiden viihtyvyyteen.

Hotellissa on 144 tilavaa, huolellisesti suunniteltua ja yksilöllistä huonetta, joista suurin osa on Standard- tai Deluxe-huoneita. GLO Sviitteja on 13 kappaletta, joista suurin on pinta-alaltaan 200 neliömetriä.

Hotelli GLO tarjoaa vieraille lukuisia palveluja. Esimerkiksi Playstation- ja Wii-pelikonsolit ja pelit, MP3-soitin, kitara ja maalaamiseen tarvittavat välineet ovat lainattavissa hotellihuoneessa käyttöä varten. GLO fitness-tuotteet ovat myös lainattavissa, näitä ovat muun muassa sykemittari, käsipainot, jumppapallo, stepperi ja pyöräilyvälineet.

Myös nukkumiseen liittyviä tuotteita on lukuisia. Näitä ovat esimerkiksi alaseläntuki, kuitupeite, kuitutyyny, kauratyyny, vaahtotyyny, lämpöpatja ja hyvän unen DVD.

Hotel GLO Kluuvi tarjoaa luonnollisesti myös maittavan aamiaisen aamuisin.

Hotelliin kuuluu myös Kämp Spa, joka tarjoaa hotellin vieraiden käyttöön kolme saunaa ja kuntosalin. Saunaa ja kuntosalia voi käyttää veloituksetta hotellin Deluxe-huoneiden ja sviittien asiakkaat.

Helsingin keskustan GLO Hotel Kluuvin lisäksi pääkaupunkiseudulla on kaksi muutakin GLO hotellia, Espoon Leppävaarassa on GLO Hotel Sello ja Helsinki-Vantaan lentoaseman yhteydessä on GLO Hotel Airport.

Alla GLO Hotel Kluuvin yhteystiedot.

GLO Hotel Kluuvi
Kluuvikatu 4
00100 Helsinki
Puhelin 010-3444400

Lisää tietoa: Hotelli GLO Helsinki